Halep: Vreau să îmi scot anumite cuvinte din vocabular, nu trebuie să mă jignesc pe teren

Jucătoarea Simona Halep a declarat, miercuri, pe Aeroportul Henri Coandă, că vrea să se controleze mai mult în timpul meciurilor de tenis, să îşi scoată anumite cuvinte din vocabular şi să nu se jignească pe teren.

307 afișări
Imaginea articolului Halep: Vreau să îmi scot anumite cuvinte din vocabular, nu trebuie să mă jignesc pe teren

Simona Halep (Imagine: Alexandru Hojda/ Mediafax Foto)

"Am unele momente, mai îmi zic unele lucruri, dar vreau să îmi scot din vocabular acele cuvinte, nu trebuie să mă jignesc pe teren. Mai dau şi cu racheta, pentru că uneori simt nevoia să mă descarc de energia negativă, de frustrarea de după ce greşesc o minge. Dar nu cred că fac atât de urât încât să râdă lumea de mine", a spus Halep la sosirea la Bucureşti.

Ea a adăugat că mai are mult de lucru pentru a-şi îmbunătăţi jocul, precizând că noul antrenor, belgianul Wim Fissette, o va ajuta. "Mai am multe de îmbunătăţit, şi la serviciu un pic. La dreapta am îmbunătăţit, dar mai trebuie. Îmi place să lovesc cu reverul, este lovitura mea preferată. Antrenorul mă ajută, suntem încă la început, este al doilea turneu împreună, aşa că îmi e greu să zic ceva. Dar mă ajută şi sper să continăm la fel de bine şi să avem rezultate bune împreună", a explicat jucătoarea română.

Halep se bucură de susţinerea familiei şi a prietenilor, fără de care afirmă că nu ar fi ajuns în topul celor mai bune zece jucătoare de tenis din lume. "Am câştigat turnee şi fără părinţii mei în tribune, dar şi cu ei. Acum i-am avut alături şi pe prieteni, toţi sunt alături de mine mereu. Fără ei nu cred că aş fi putut ajunge unde sunt azi. Eu sunt o fată normală, încerc să fiu cât pot eu de relaxată pe teren şi să joc cu plăcere. Ăsta a fost secretul meu până acum, să fiu agresivă, relaxată şi să joc cu plăcere. Zic eu că joc un tenis complet. Ştiu să joc mai multe variante pe teren, mai multe stiluri, mă mişc bine şi uneori reuşesc nişte lovituri spectaculoase cu reverul în lung de linie", a menţionat Simona Halep.

Jucătoarea a precizat că fostul fotbalist Gheorghe Hagi reprezintă un model pentru ea. "Hagi este idolul meu. E modelul meu în viaţă şi în sport. Dar mai am mult până să ajung ca el", a afirmat jucătoarea română.

Revenită în ţară după abandonul din primul tur al turneului de la Dubai, Simona Halep va intra într-o mini-vacanţă. "O să mă răsfăţ şi eu, o să îmi iau o mini-vacanţă aşa, în România, da. Îmi place să fiu acasă pentru că şi aşa călătoresc săptămânal", a mai spus Halep, care a fost aşteptată la aeroport de familie şi de căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup, Alina Tecşor.

Halep, cap de serie numărul 7, a abandonat, marţi, în primul tur al turneului Premier de la Dubai, cu premii de 2 milioane de dolari, la scorul de 1-6, 1-1, al meciului disputat cu franţuzoaica Alize Cornet, locul 26 WTA.

Halep a acuzat probleme la tendonul lui Ahile al piciorului drept. Ea a cerut de două ori time-out medical, o dată la 1-4 şi a doua oară la 1-6. După 39 de minute, românca s-a retras de pe teren, fizioterapeutul WTA recomandându-i ulterior zece zile de pauză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici