Îmbrânceală la finalul meciului Cardiff City- Nottingham Forest

  • Leandro Bacuna şi Callum Paterson s-au îmbrâncit în timpul partidei cu Nottingham.
  • Jucătorii lui Cardiff au fost separaţi de colegul lor, Will Vaulks.
  • Antrenorul Neil Harris a spus despre incident că s-a produs din cauza pasiunii.
71 afișări
Imaginea articolului Îmbrânceală la finalul meciului Cardiff City- Nottingham Forest

Îmbrânceală la finalul meciului Cardiff City- Nottingham Forest

Înfrângerea suferită de Cardiff City în faţa celor de la Nottingham Forest, scor 0-1, a fost urmată de o înfruntare dură între jucătorii echipei antrenate de Neil Harris. Imediat după fluierul de final, Leandro Bacuna a părut că i-a băgat degetul în ochi coechipierului său.

Spiritele s-au încins, iar jucătorii au fost separaţi de colegul lor, Will Vaulks, după ce s-au împins şi s-au contrat de mai multe ori.

„În momentele tensionate, nu am nicio problemă cu asta. Nu am nicio problemă cu această pasiune. Ei au intrat la vestiare îmbrăţişaţi”, a spus Neil Harris, potrivit Daily Mail.

Cardiff a pierdut în faţa celor de la Nottingham după o decizie controversată a arbitrului care nu a acordat un penalty.

„Când un arbitru o dă în bară, el merge acasă şi este totul bine. Pentru noi, este al doilea joc la rând în care decizia unui arbitru ne-a costat meciul”, a mai spus antrenorul Neil Harris.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici