Încă o echipă de fotbal din România a intrat în izolare: doi jucători au COVID-19

  • Concordia Chiajna are două cazuri de coronavirus
  • Andrei Marc şi Ionuţ Biceanu sunt jucătorii testaţi pozitiv
  • Toată echipa se află în izolare
4305 afișări
Imaginea articolului Încă o echipă de fotbal din România a intrat în izolare: doi jucători au COVID-19

Încă o echipă de fotbal din România a intrat în izolare: doi jucători au COVID-19

Virusul loveşte şi în Liga a 2-a din România. Concordia Chiajna începuse pregătirile pentru viitorul sezon, dar doi jucători au fost testaţi pozitiv la COVID-19. Este vorba despre Andrei Marc, fundaş care a trecut şi pe la FCSB, şi Ionuţ Biceanu, mijlocaş transferat de la Astra. Potrivit protocoalelor impuse de Ministerul Sănătăţii, toată echipa a intrat în carantină.

 
"N-am apucat să stăm împreună. Ne-am întâlnit doar atunci când am fost să facem testele. Pentru că a ieşit aşa, o săptămână am fost nevoiţi să stăm acasă. Mâine (n.r. marţi, 30 iunie), conform protocolului, repetăm testarea", a declarat antrenorul Concordiei, Florin Bratu, pentru Digi Sport. 
 
Dinamo şi FC Botoşani sunt celelalte două echipe din fotbalul românesc la care s-au descoperit cazuri de COVID-19. Magazinerul de la Dinamo şi medicul de la FC Botoşani au fost testaţi pozitiv. Ambele cluburi au fost nevoite să îşi amâne câte un meci de campionat, iar jucătorii au stat în izolare. La al doilea rând de teste, nu a mai apărut niciun caz, aşa că fotbaliştii şi-au putut relua pregătirea.  
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici