Incident dramatic la meciul dintre Ungaria şi Scoţia. Un jucător s-a accidentat grav

În urma unei faze de joc din minutul 69 al meciului dintre Ungaria şi Scoţia, de duminică, de la Euro 2024, un jucător maghiar a căzut pe gazon, după o fază confuză în careu, în urma căreia şi alţi doi jucători au avut de suferit, după o busculadă în careu.

Urmărește
5994 afișări
Imaginea articolului Incident dramatic la meciul dintre Ungaria şi Scoţia. Un jucător s-a accidentat grav

Incident dramatic la meciul dintre Ungaria şi Scoţia. Un jucător s-a accidentat grav

Timp de mai multe minute, Barnabas Varga, 29 de ani, jucătorul lui Ferencvaros, a beneficiat de intervenţia cadrelor medicale, iniţial a celor din echipa medicală proprie, ca mai apoi să intre pe teren şi asistenţa medicală neutră.

Jucătorul a fost scos din teren cu targa, înconjurat astfel încât să i se asigure intimitatea. Jucătorii maghiari au făcut un zid uman în jurul colegului lor, atât timp cât acesta a fost sub observaţia cadrelor medicale.

Jucătorul a ieşit de pe stadion în aplauzele fanilor maghiari şi scoţieni, deopotrivă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici