Iordănescu anunţă lotul pentru partida cu Columbia. Trei schimbări faţă de meciul cu Irlanda de Nord

Selecţionerul Edward Iordănescu a anunţat marţi la amiază componenţa lotului echipei naţionale de fotbal masculin cu care va aborda partida amicală cu Columbia, ce se joacă de la ora 21.30 pe Estadio Metropolitano din Madrid.

703 afișări
Imaginea articolului Iordănescu anunţă lotul pentru partida cu Columbia. Trei schimbări faţă de meciul cu Irlanda de Nord

Iordănescu anunţă lotul pentru partida cu Columbia. Trei schimbări faţă de meciul cu Irlanda de Nord

Faţă de lotul selectat pentru meciul cu Irlanda de Nord, au apărut câteva modificări. Nu mai apar pe lista celor aleşi Adrian Rus şi Ştefan Târnovanu, în timp ce Vasile Mogoş nici nu a făcut deplasarea în Spania.

Aceştia au fost înlocuiţi de cei trei jucători selecţionaţi, care nu au fost pe listă la meciul cu Irlanda de Nord, mai exact Marian Aioani, Raul Opruţ şi Ionuţ Nedelcearu.

Lotul României pentru amicalul cu Columbia
Florin Niţă, 2 Andrei Raţ, 3 Radu Drăguşin, 4 Cristian Manea, 5 Ionuţ Nedelcearu, 6 Marius Marin, 7 Denis Alibec, 8 Alexandru Cicâldău, 9 George Puşcaş, 10 Nicolae Stanciu, 11 Raul Opruţ, 12 Horaţiu Mmoldovan, 13 Valentin Mihăilă, 14 Ianis Hagi, 15 Andrei Burcă, 16 Marian Aioani, 18 Răzvan Marin, 19 Denis Drăguş, 20 Denis Man, 21 Olimpiu Moruţan, 22 Bogdan Racoviţan, 23 Deian Sorescu, 24 Darius Olaru, 25 Florinel Coman, 26 Adrian Şut, 27 Florin Tănase.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici