Jaqueline Cristian trece de primul tur al calificărilor la Madrid Open

  • După ce a contribuit la calificarea echipei României la turneul final Billie Jean King Cup, jucătoarea română de tenis Jaqueline Cristian se luptă acum pentru un loc pe tabloul principal la Madrid Open.
  • Ea a trecut luni de primul tur la calificărilor şi va juca meciul decisiv cu Daria Saville.
283 afișări
Imaginea articolului Jaqueline Cristian trece de primul tur al calificărilor la Madrid Open

Jaqueline Cristian trece de primul tur al calificărilor la Madrid Open

Jaqueline Cristian, actualmente numărul 73 mondial, a învins-o în primul tur al calificărilor de la Madrid Open pe americana McCartney Kessler (119 WTA), cu 7-6 (4), 6-4, la capătul unui meci ce a durat o oră şi 44 de minute.

Niciuna din cele două sportive nu a profitat de unica minge de break pe care au avut-o în primul set, astfel că acesta s-a decis în tiebreak, pe care românca l-a adjudecat cu 7-4, la a treia minge de set.

Setul secund a debutat cu un şir de trei break-uri, două de partea lui Cristian, care apoi şi-a câştigat toate game-urile pe serviciu, închizând meciul cu 7-6, 6-4.

În turul secund, cel decisiv pentru accederea pe tabloul principal, Cristian o va întâlni pe australianca Daria Saville (96 WTA).

La turneul de la Madrid mai participă pe tabloul principal româncele Sorana Cîrstea, Ana Bogdan şi Irina Begu.

Iniţial, Simona Halep primise şi ea un wild card pentru turneul madrilen, dar ea şi-a anunţat retragerea în weekend, invocând că nu este pe deplin pregătită fizic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici