Jocurile Olimpice 2024: Ultima parte a delegaţiei României soseşte luni în ţară

Ultima parte a delegatiei României participantă la Jocurile Olimpice Paris 2024 soseşte în România, luni, la ora 15.50, anunţă COSR.

Urmărește
224 afișări
Imaginea articolului Jocurile Olimpice 2024: Ultima parte a delegaţiei României soseşte luni în ţară

Jocurile Olimpice 2024: Ultima parte a delegaţiei României soseşte luni în ţară

„Ultima parte a delegatiei României participantă la Jocurile Olimpice Paris 2024 soseşte în România, mâine, 12 august 2024, ora 15.50. Vicecampioana olimpică la haltere Mihaela Cambei, canoistul Cătălin Chirilă şi jucătoarele de tenis de masă, alături de colectivele tehnice, fac parte din grupul care se întoarce în ţară luni, 12 august”, potrivit COSR.

Împreună cu aceştia vor sosi preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu şi George Boroi, secretar general al COSR, precum şi Elisabeta Lipă, preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Sport.

Delegaţia va fi primită la Salonul Oficial al Aeroportului Henri Coandă, unde va fi susţinută o conferinţă de presă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici