Jude Bellingham vrea titlul cu Real şi în LaLiga şi în Liga Campionilor

  • Al doilea marcator din LaLiga, Jude Bellingham, vrea titlul cu Real Madrid.
  • Proaspătul câştigător al premiului Laureus ”Revelaţia anului” a declarat că speră şi la câştigarea Ligii Campionilor.
71 afișări
Imaginea articolului Jude Bellingham vrea titlul cu Real şi în LaLiga şi în Liga Campionilor

Sursa foto: Hepta / Mediafax Foto

Jude Bellingham ţinteşte titlurile în LaLiga şi Liga Campionilor cu Real Madrid în acest sezon. Jucătorul de 20 de ani a primit, luni, distincţia "Revelaţia anului" la premiile Laureus.

Bellingham a marcat 21 de goluri pentru Real de când a fost transferat de la Borussia Dortmund, anul trecut, pentru 103 milioane de euro.

"Mai avem câteva meciuri pentru a încheia LaLiga şi apoi avem două meciuri foarte dificile împotriva lui Bayern Munchen în semifinalele Ligii Campionilor”, a spus Jude Bellingham, citat de Reuters.

Jude Bellingham este al doilea cel mai bun marcator din campionat, cu 17 goluri, cu unul în urma lui Artem Dovbyk de la Girona.

Pe de altă parte, Bellingham are 29 de selecţii în naţionala Angliei, pentru care a marcat trei goluri. La Euro 2024, Anglia este în grupă cu Slovenia, Danemarca şi Serbia.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici