Kim Clijsters, final de carieră cu o victorie în faţa americancei Venus Williams

Kim Clijsters, fostă număr unu mondial, a învins-o pe americanca Venus Williams, scor 6-3, 6-3, într-un meci demonstrativ disputat miercuri, la Anvers, la care au asistat 13.000 de spectatori.

110 afișări
Imaginea articolului Kim Clijsters, final de carieră cu o victorie în faţa americancei Venus Williams

Kim Clijsters, final de carieră cu o victorie în faţa americancei Venus Williams (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Clijsters, care a jucat ultimul său meci oficial în luna august, la US Open, îşi dorea să îşi încheie cariera în faţa publicului din ţara sa, Belgia.

Numeroase personalităţi, între care şi prinţul Philippe, moştenitorul tronului, au fost prezente la eveniment, pentru a saluta una din cele mai mari campioane din istoria sportului belgian.

"Nu am avut niciun regret când mi-am încheiat cariera în 29 august, la US Open, şi nu am nici acum. În viaţa mea nu există doar tenisul. Îmi place să gătesc, să mă ocup de grădină, să citesc, să recorez casa, să împodobesc pomul de Crăciun, să alerg...", a spus Clijsters.

Câştigătoare a patru titluri de Grand Slam (US Open 2005, 2009, 2010, Australian Open 2011) şi a 41 de turnee WTA, Clijsters a jucat miercuri pentru scurt timp şi la dublu, alături de Amelie Mauresmo, împotriva unui cuplu format din Venus Williams şi Kirsten Flipkens.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici