Kriszta Incze, învinsă în recalificări în competiţia olimpică de lupte libere

  • Luptătoarea română Kriszta Tunde Incze a fost învinsă sâmbătă în recalificăriile categoriei 62 kg, la lupte libere feminin de la Jocurile Olimpice, de canadiana de origine mexicană Ana Paula Godinez Gonzalez.
  • Românca părăseşte astfel competiţia olimpică fără nicio victorie.
Urmărește
200 afișări
Imaginea articolului Kriszta Incze, învinsă în recalificări în competiţia olimpică de lupte libere

Kriszta Incze, învinsă în recalificări în competiţia olimpică de lupte libere

Godinez Gonzalez s-a impus cu o victorie la puncte, cu scorul de 2-0. Canadiana a avut iniţiativa în permanenţă, românca nereuşind să iniţieze atacuri câştigătoare.

Incze a avut nevoie şi de intervenţia medicului în prima repriză, pentru o lovitură la nas.

După ce a punctat în prima repriză, canadiana s-a străduit să-şi conserve avantajul şi, în urma victoriei, va lupta în finala mică, pentru medalia de bronz, cu norvegiana Grace Jacob Bullen.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici