La Liga: Atletico Madrid-Real Madrid 1-1. Meciul, întrerupt 20 de minute

Derby-ul etapei din La Liga a fost întrerupt duminică timp de aproximativ 20 de minute din cauza fanilor care au aruncat cu obiecte pe teren. Atletico Madrid-Real Madrid s-a încheiat 1-1.

Urmărește
420 afișări
Imaginea articolului La Liga: Atletico Madrid-Real Madrid 1-1. Meciul, întrerupt 20 de minute

La Liga: Atletico Madrid-Real Madrid 1-1. Meciul, întrerupt 20 de minute

La scurt timp după ce Eder Militao a deschis scorul pentru Real în minutul 64, portarul oaspeţilor, Thibaut Courtois, s-a plâns oficialilor că fanii din spatele porţii sale aruncau cu obiecte pe teren.

Un anunţ a fost făcut prin sistemul de sonorizare din interiorul stadionului lui Atletico şi, după ce a vorbit cu ambii manageri, arbitrul a cerut echipelor să se ducă la vestiare.

Managerul echipei Atletico, Diego Simeone, şi câţiva dintre jucători au încercat să calmeze situaţia vorbind cu un grup de suporteri din tribună.

Jocul a fost reluat.

Correa a marcat în prelungiri golul care a adus egalarea.

Barcelona are trei puncte avans faţă de Real, ocupanta locului secund, iar Atletico se află pe locul trei.

Cele două rivale madrilene sunt singurele echipe care încă nu au pierdut în La Liga în acest sezon, scrie BBC.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
atletico,
real,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici