Lando Norris, pole position în Marele Premiu al Olandei

  • Britanicul Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen şi va pleca din pole position în Marele Premiu al Olandei.
  • Oscar Piastri va pleca de pe 3, astfel că cele două monoposturi McLaren au şanse mari la podium.
Urmărește
164 afișări
Imaginea articolului Lando Norris, pole position în Marele Premiu al Olandei

Lando Norris, pole position în Marele Premiu al Olandei

Lando Norris va pleca din pole position în Marele Premiu al Olandei.

Britanicul de 24 de ani îl va avea alături în prima linie pe Max Verstappen, linia a doua va fi alcătuită din Oscar Piastri şi britanicul George Russell (Mercedes), în timp ce pe linia a treia se vor afla mexicanul Sergio Perez (Red Bull) şi Charles Leclerc.

George Russell a terminat pe 4 pentru Mercedes, iar Lewis Hamilton nu a progresat în Q3 într-o sesiune în care toţi piloţii s-au chinuit să crească temperatura anvelopelor pe suprafaţa rece a pistei, după ce ploaia a început mai devreme.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici