LeBron James îi interzice fiului său să-i zică „tată” pe teren

Deşi cei doi fac istorie ca primul duo tată-fiu activ în NBA, LeBron a declarat că preferă să fie numit „2-3” sau „GOAT”.

Urmărește
190 afișări
Imaginea articolului LeBron James îi interzice fiului său să-i zică „tată” pe teren

LeBron James îi interzice fiului său să-i zică „tată” pe teren

LeBron James, liderul all-time la puncte al NBA, a des recent echipa Los Angeles Lakers la victorie, în primul turneu In-Season al ligii.

La scurt timp după acest succes, James a primit o veste cel puţin la fel de bună: fiul său, Bronny James, a fost selectat de Lakers pentru 2024, fiind a 55-a alegere, informează Sports Illustrated.
Astfel, James şi fiul său devin oficial primul duo tată-fiu activ în NBA.

În ciuda criticilor şi acuzelor de nepotism, veteranul de 39 de ani a declarat că nu există o altă realizare personală care să egaleze bucuria de a juca alături de fiul său.

Într-un episod recent al podcastului „The Shop”, LeBron a vorbit despre cum va fi abordată dinamica celor doi pe teren.

James a spus, râzând, că nu îi va permite fiului să îi spună „tată” în timpul meciurilor.

„Bronny nu poate să mă numească tată pe teren. Îi permit să îmi spună 2-3, Bron, sau GOAT, dacă vrea”, a adăugat James.

În prima conferinţă de presă ca jucător al Lakers, Bronny James a declarat: „Încerc să îmi fac propriul nume. Nu m-am gândit niciodată în mod special la ideea de a juca alături de tatăl meu, deşi acest gând a fost întotdeauna acolo”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
lebron james,
nba,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici