Liga Covid. În timp ce Craiova sărbătoreşte, la CFR Cluj sunt 6 cazuri de coronavirus

  • Universitatea Craiova a câştigat la Botoşani cu 2-0 şi este pe primul loc în Liga 1
  • Rivala la titlu, CFR Cluj, este afectată puternic din cauza pandemiei
  • Campioana en-titre nu a putut juca partida cu FCSB şi acum a ajuns la 6 cazuri de coronavirus
2607 afișări

Titlul aşteptat de 29 de ani la Craiova e în pericol. Nu atât din cauza luptei de pe teren, cât din cauza pandemiei. După Dinamo, la CFR Cluj este al 2-lea focar de coronavirus din Liga 1. Adrian Păun a fost primul jucător testat pozitiv sâmbătă iar partida cu FCSB a fost amânată.

Acum, alţi 5 oameni de la club au primit rezultat pozitiv. 2 jucători şi 3 oameni din staff-ul lui Dan Petrescu sunt bolnavi, însă campioana vrea ca sezonul să se încheie pe teren. Cei de la CFR Cluj au răspuns dur la cererea Craiovei de îngheţare a competiţiei.
 
A fi campion înseamnă să duci lupta până la capăt, înseamnă să nu renunţi, să te ridici mai puternic atunci cand eşti doborât. A fi campion înseamnă să te ghidezi şi să respecţi sloganul ,,fair-play”, se arată în comunicatul CFR-ului.
 
Antrenorul Dan Petrescu nu vrea nici el ca sezonul să se întrerupă din cauza pandemiei.
 
”Şi când eram pe primul loc, şi acum când suntem pe 2, nu sunt de acord cu oprirea competiţiei. Trebuie să se joace, fotbalul se joacă peste tot”, a declarat Dan Petrescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici