Lituania - România, marţi seara în Liga Naţiunilor. Tricolorii, în albastru, ţintesc a patra victorie

  • Echipa naţională de fotbal a României va întâlni marţi Lituania la Kaunas, într-un nou meci din Liga Naţiunilor, cu începere de la ora 21:45.
  • Tricolorii, care au obţinut până acum trei victorii din trei meciuri, ţintesc a patra victorie consecutivă, ce ar consolida poziţia de lider în grupă.
Urmărește
251 afișări
Imaginea articolului Lituania - România, marţi seara în Liga Naţiunilor. Tricolorii, în albastru, ţintesc a patra victorie

Lituania - România, marţi seara în Liga Naţiunilor. Tricolorii, în albastru, ţintesc a patra victorie

România a învins Lituania în tur, la Bucureşti, cu 3-1, prin golurile lui Mihăilă, Răzvan Marin şi Mitriţă, în timp ce Lituania a punctat prin Kučys. Înaintea meciului de marţi, România a obţinut victorii clare împotriva Kosovo (3-0) şi Cipru (3-0), fiind lider în grupă, cu un golaveraj de 9-1.

După victoria de sâmbătă împotriva Ciprului, echipa naţională s-a deplasat duminică la Kaunas. Jucătorii care nu au evoluat în partida de la Larnaca au efectuat un antrenament suplimentar duminică dimineaţa, în timp ce restul echipei a avut o şedinţă de recuperare. Antrenamentul oficial de luni al echipei României nu s-a desfăşurat pe stadionul unde va avea loc meciul, pentru a proteja gazonul.

Un absent notabil pentru România este Nicuşor Bancu, care nu a făcut deplasarea la Kaunas. Acesta este suspendat după ce a primit un cartonaş galben în meciul cu Cipru şi s-a întors direct la echipa sa de club din Larnaca.

Tricolorii vor evolua marţi în premieră în echipamentul albastru.

Clasament:
1. România – 9 puncte (9-1)
2. Kosovo – 6 puncte (6-4)
3. Cipru – 3 puncte (1-7)
4. Lituania – 0 puncte (2-6)

Rezultatele de până acum:
- 6 septembrie: Lituania – Cipru 0-1, Kosovo – România 0-3
- 9 septembrie: Cipru – Kosovo 0-4, România – Lituania 3-1
- 12 octombrie: Lituania – Kosovo 1-2, Cipru – România 0-3

Programul următoarelor meciuri:
- 15 octombrie: Lituania – România, Kosovo – Cipru (ambele la ora 21:45)
- 15 noiembrie: Cipru – Lituania (19:00), România – Kosovo (21:45)
- 18 noiembrie: Kosovo – Lituania, România – Cipru (21:45)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici