Liviu Ciobotariu este noul antrenor principal al FC Botoşani

  • FC Botoşani a anunţat joi după-amiază numirea lui Liviu Ciobotariu în funcţia de antrenor principal al echipei de fotbal masculin.
  • În vârstă de 53 de ani, noul tehnician al „roş-alb-albaştrilor” are o carieră consistentă şi o experienţă vastă, atât ca jucător, cât şi ca antrenor.
Urmărește
128 afișări
Imaginea articolului Liviu Ciobotariu este noul antrenor principal al FC Botoşani

Liviu Ciobotariu este noul antrenor principal al FC Botoşani

Ca jucător, Liviu Ciobotariu a evoluat pentru naţionala României în 32 de partide, marcând şi trei goluri şi a făcut parte din lotul care a participat la Campionatul Mondial din 1998 din Franţa. La nivel de cluburi, Liviu Ciobotariu a jucat în ţară pentru FC Naţional, Pandurii Tg. Jiu şi Dinamo, iar în străinătate pentru Standard Liege, RAEC Mons şi Royal Antwerp.

Ca antrenor, Liviu Ciobotariu le-a pregătit în ţară pe FC Naţional, CS Otopeni, Pandurii Tg. Jiu, CF Brăila, Dinamo II, Dinamo, CSM Iaşi, FC Vaslui, FC Botoşani, FC Hermannstadt, FC Voluntari şi Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

Alături de covăsneni şi-a trecut în palmares Supercupa României în ediţia 2023-2024. În străinătate, Liviu Ciobotariu le-a pregătit pe Al-Faisaly, Al-Tai şi naţionala Libanului.

Liviu Ciobotariu se întoarce la FC Botoşani, formaţie pe care a mai pregătit-o în sezonul 2018-2019. Atunci, în cele 25 de meciuri cu Ciobotariu pe bancă, „roş-alb-albaştrii” au obţinut 14 victorii, au terminat nedecis în patru confruntări şi au cedat în şapte jocuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici