Lupta secolului - Mike Tyson revine în ring la 54 de ani. Tyson vs Jones Jr. va avea loc în noiembrie

  • Mike Tyson are 54 de ani, iar Roy Jones Jr. are 51
  • Mike Tyson are 50 de victorii, dintre care 44 prin knock-out
  • „Iron” Mike s-a retras în 2005; Jones a luptat ultima dată în 2018
4839 afișări
Imaginea articolului Lupta secolului - Mike Tyson revine în ring la 54 de ani. Tyson vs Jones Jr. va avea loc în noiembrie

Mike Tyson a anunţat că se întoarce în ring, iar acum ştim şi data meciului său. Tyson va boxa cu Roy Jones Jr. pe 28 noiembrie. Va fi lupta secolului, dar nu neapărat pentru calitatea meciului, ci pentru că cei doi boxeri au împreună peste 100 de ani.

Chris Eubank şi Zab Juddah, şi-au lăudat antrenorul, pe Roy Jones Jr.. Şi „Iron” Mike a avut doar vorbe de laudă pentru oponentul său în clipul de promovare a luptei dintre cei doi.

Lupta trebuia să aibă loc pe 12 septembrie, dar a fost amânată. Mike Tyson se antrenează încă din martie pentru o revenire în ring,

Mike Tyson: „Nu toţi marii luptători pot fi şi mari antrenori, trebuie să fii o persoană foarte specială ca să fii antrenor.”

Chris Eubank: „E o atmosferă nebunească, dar nebunia aduce excelenţa în acest sport şi exact aşa e Roy, nu e un antrenor obişnuit, e cel mai bun antrenor pe care l-am avut toată viaţa. El ne-a zis să muncim din greu şi vom ajunge campioni şi uite unde am ajuns.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici