Luptătoarea Kriszta Incze, învinsă în primul tur la paris 2024. Românca mai are şanse la un bronz

  • Sportiva română Kriszta Incze a fost învinsă vineri în optimile de finală ale competiţiei de lupte libere feminin de la Jocurile Olimpice, în cadrul categoriei 62 de kg.
  • Românca a fost învinsă prin tuş, în 38 de secunde, de japoneza Motoki Sakura.
Urmărește
242 afișări
Imaginea articolului Luptătoarea Kriszta Incze, învinsă în primul tur la paris 2024. Românca mai are şanse la un bronz

Luptătoarea Kriszta Incze, învinsă în primul tur la paris 2024. Românca mai are şanse la un bronz

Aflată la a doua participare la Jocurile Olimpice, după Tokyo 2020, Kriszta Tunde Incze a avut parte de o tragere la sorţi cu ghinion, ea având parte în primul tur de o adversară tânără, dar titrată, vicecampioană mondială în 2023.

Românca a cedat după doar 38 de secunde, japoneza reuşind să facă tuş, culcând-o cu ambii umeri pe saltea.

Incze mai are şansa de a evolua în recalificări doar dacă japoneza va reuşi să ajungă în finala competiţiei.

Semifinalele au loc vineri seara, până atunci când românca urmând să afle dacă va evolua sâmbătă dimineaţă pentru o şansă de a lupta pentru medalia de bronz.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici