Mădălina Amăistroaie, două victorii impresionante la Paris. S-a calificat în optimile probei olimpice de tir cu arcul

  • Mădălina Amăistroaie a trecut miercuri şi de turul doi al probei olimpice feminine de tir cu arcul, la scurt timp după ce a învins-o în primul act pe israeliana Mikaella Moshe.
  • Românca s-a impus din nou, de data aceasta împotriva italiencei Chiara Rebagliati.
Urmărește
302 afișări
Imaginea articolului Mădălina Amăistroaie, două victorii impresionante la Paris. S-a calificat în optimile probei olimpice de tir cu arcul

Sursa foto: Facebook/Comitetul Olimpic şi Sportiv Român

Ambele sportive învinse de Amăistroaie se situaseră în top 15 după runda iniţială de clasificare, israelinca terminând pe 13 şi italianca pe 15, în timp ce românca a ocupat locul 47.

Împotriva italiencei, Amăistroaie a început cu două trageri maxime de 10 puncte, în prima rundă, câştigată cu 2-0, după care şi-a dublat avantajul la 4-0, în runda secundă, cu încă două trageri maxime.

Italianca a recuperat din dezavantaj, venind la 4-2 în runda a treia. Runda cu numărul 4 s-a încheiat la egalitate, 1-1, ceea ce a făcut ca soarta calificării în optimi să se decidă în ultima rundă.

Amăistroiae şi-a păstrat luciditatea şi braţul ferm şi a mai tras o dată de 10 puncte, câştigând confruntarea cu 7-3.

Întâlnirile din optimile de finală au loc sâmbătă, 3 august, pe arena construită pe Esplanada Invalizilor din Paris.

Amăistroaie va evolua de la ora 12.01 împotriva unei adversare ce urmează a fi decisă în faza şaisprezecimilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici