Mădălina Amăistroaie s-a calificat în turul secund al probei olimpice feminine de tir cu arcul

  • Sportiva română Mădălina Amăistroaie a debutat la Jocurile Olimpice de la Paris cu o victorie în turul întâi al probei de simplu feminin la tir cu arcul.
  • Românca a învins-o categoric pe sportiva israeliană Mikaella Moshe.
Urmărește
371 afișări
Imaginea articolului Mădălina Amăistroaie s-a calificat în turul secund al probei olimpice feminine de tir cu arcul

Sursa foto: Facebook/Comitetul Olimpic şi Sportiv Român

Amăistroaie a început foarte bine, cu două trageri maxime de 10, din cele trei ale primei runde, conducând din start cu 2-0.

A fost nevoie de doar 4 runde din 5 posibile, pentru că Amăistroaie a mai tras de două ori maximul de 10 puncte în runda a treia, când s-a desprins la 5-1, pentru ca în runda a patra de trageri să ducă diferenţa la 7-1 pentru a obţine calificarea în turul secund.

Competiţia continuă miercuri, românca înfruntând în turul doi pe italianca Chiara Rebagliati.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici