Madrid Open: Serena Williams a învins-o pe Victoria Azarenka după ce a salvat trei mingi de meci

Jucătoarea americană Serena Williams, liderul clasamentului WTA, s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, după ce a salvat trei mingi de meci în întâlnirea cu Victoria Azarenka din Belarus, fostă ocupantă a locului 1 mondial.

337 afișări
Imaginea articolului Madrid Open: Serena Williams a învins-o pe Victoria Azarenka după ce a salvat trei mingi de meci

Madrid Open: Serena Williams a învins-o pe Victoria Azarenka după ce a salvat trei mingi de meci (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Williams a învins-o, în optimile de finală, cu scorul de 7-6 (5), 3-6, 7-6 (1), după două ore şi 44 de minute, pe Azarenka, clasată acum poziţia 31 în ierarhia WTA.

Sportiva din Belarus a condus cu 40-0 şi 6-5 în decisiv, dar nu a mai reuşit să obţină decât un punct până la finalul meciului. De asemenea, în primul set Azarenka a avut 5-1 în tie-break, dar Williams a revenit şi s-a impus cu 7-5.

Scorul întâlnirilor directe dintre cele două jucătoare a devenit acum 15-3 în favoarea americancei.

În sferturile de finală, Serena Williams o va întâlni pe învingătoarea partidei dintre Carla Suarez Navarro (Spania), a zecea favorită a competiţiei şi locul 12 WTA, şi Ana Ivanovici (Serbia), cap de serie numărul 7 şi poziţia a şaptea în clasamentul mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici