Mesaj emoţionant transmis de militarii români Naţionalei de fotbal înaintea meciului cu Slovacia

Mesaj emoţionant transmis de militarii români, unii dintre ei aflaţi în misiune peste hotare, miercuri, jucătorilor de la Naţionala de fotbal a României, înaintea meciului cu Slovacia.

Urmărește
328 afișări
Imaginea articolului Mesaj emoţionant transmis de militarii români Naţionalei de fotbal înaintea meciului cu Slovacia

Mesaj emoţionant transmis de militarii români Naţionalei de fotbal înaintea meciului cu Slovacia. Sursa foto: frf.ro

Au transmis mesaje de încurajare, într-un clip video postat pe site-ul Federaţiei Române de Fotbal, militari români aflaţi în Polonia, Spania sau Republica Centrafricană.

„Victorie”, au strigat într-un glas militarii din Sibiu, întrebaţi fiind ce aşteptări au de la echipa naţională.

Un mesaj special a fost transmis şi de la bordul Navei şcoală Mircea. Un altul a fost transmis de cei care au participat la acţiunea Invictus, prin care drapelul României a fost dus pe Vârful Negoiu.

România joacă miercuri de la ora 19.00 partida cu Slovacia, un meci decisiv pentru calificarea în optimile Euro 2024.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
naţională,
militari,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici