Messi ar putea lipsi de la meciul Argentinei cu Peru din Copa America pentru a se odihni

  • Lionel Messi ar putea lipsi de la următorul meci al Argentinei de la Copa America, cu Peru, pentru a se odihni, din cauza unei dureri la o coapsă.
  • Echipa sa este deja calificată în turul următor după două victorii.
  • Finala Copa America va avea loc în Florida, unde Messi joacă pentru Inter Miami.
Urmărește
180 afișări
Imaginea articolului Messi ar putea lipsi de la meciul Argentinei cu Peru din Copa America pentru a se odihni

Messi ar putea lipsi de la meciul Argentinei cu Peru din Copa America pentru a se odihni

Messi, care a împlinit 37 de ani săptămâna aceasta şi a suferit de dureri musculare, a avut nevoie de un scurt tratament medical la coapsă în timpul victoriei Argentinei cu 1-0 în faţa statului Chile la turneul găzduit de Statele Unite.

Însă Messi a terminat cele 90 de minute, şutând în bară de la distanţă şi a fost în centrul atacurilor Argentinei.

„Mă deranjează un pic, dar am reuşit să rămân până la final. Sper că nu este nimic grav ... Nu am putut să mă mişc cum trebuie din cauza deranjului", a declarat el, recunoscând că ar putea fi mai înţelept să stea deoparte de meciul cu Peru de sâmbătă.

„Să vedem cum merg următoarele zile, cum mă recuperez. Am făcut un pas important să ne calificăm şi să fim relaxaţi. Sunt multe meciuri, multe deplasări", a adăugat Messi, precizând că a acuzat şi dureri în gât şi febră înainte de meciul cu Chile.

Cu o victorie cu 2-0 în faţa Canadei, campioana mondială şi favorita turneului, Argentina, pare în formă în primele etape ale Copa America, chiar dacă nu se află în cea mai bună formă a sa.

Argentina este liderul Grupei A cu şase puncte, urmată de Canada cu trei puncte, după victoria cu Peru.

Argentina este fericită că a început Copa cu victorii obişnuite, după drama nedorită de la ultimul său turneu major, când a deschis Cupa Mondială din Qatar cu o înfrângere cu 2-1 în faţa Arabiei Saudite, într-una din surprizele istorice ale turneului.

Victoria de marţi de pe MetLife Stadium din New Jersey, graţie unui gol marcat în final de Lautaro Martinez, l-a ajutat pe Messi să uite unul dintre cele mai proaste momente ale carierei sale pe acelaşi stadion în urmă cu opt ani.

Ratarea loviturilor de departajare a contribuit la condamnarea Argentinei la o înfrângere în faţa statului Chile în finala Copa America 2016.

Selecţionerul Lionel Scaloni nu a spus dacă îl va odihni pe Messi în meciul cu Peru, pentru a-l menţine apt pentru sferturile de finală, însă comentatorii argentinieni au presupus că va face exact acest lucru.

În timp ce fanii se întreabă dacă acesta este ultimul său turneu internaţional, Scaloni i-a îndemnat să se bucure de prezenţa sa, mai degrabă decât să speculeze cu privire la viitorul său.

Scena pare pregătită pentru un alt potenţial turneu de poveste al lui Messi. Rivala Brazilia se află într-o perioadă de formă slabă şi a reuşit doar o remiză 0-0 cu Costa Rica, iar finala Copa America din 14 iulie va avea loc în Florida, unde Messi joacă pentru Inter Miami.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici