Mihai Stoica, implicat într-un incident la stadion după meciul cu Concordia Chiajna

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a fost implicat într-un incident cu doi oficiali ai clubului Concordia Chiajna, după meciul din optimile de finală ale Cupei României - Timişoreana, soldat cu eliminarea steliştilor.

Urmărește
718 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica, implicat într-un incident la stadion după meciul cu Concordia Chiajna

Mihai Stoica (Imagine: Gabriel Fluerariu/Mediafax Foto)

"Erau două persoane din staful Concordiei care ţipau şi înjurau. Eu nu înţelegeam ce vor. Unul este Lucian Păun, un preparator fizic care a bătut un ziarist anul trecut în Antalya. Pe celălalt nu-l cunosc, am auzit că este Costică Dumitru care s-a dus la primarul Chiajnei cu un cuţit să-şi ceară banii", a explicat Stoica într-o interveţie telefonică la DigiSport.

Oficialul stelist a afirmat că este dezamăgit de eliminarea din Cupa României. "Meciul a fost la discreţia noastră, dar n-am marcat. Am întâlnit o echipă care a alergat enorm şi care e greu de bătut pe teren propriu. E normal să fim dezamăgiţi, dar nu este un capăt de ţară. Cupa României era al treilea obiectiv ca importanţă. Cred că arbitrul Marian Balaci nu e pregătit pentru nivelul acesta. Nu ne-a acordat două penaltiuri, iar la faza cu galbenul lui Tiberiu Bălan ne întreba pe noi dacă e al doilea cartonaş. Mihai Costea este un câştig pentru Steaua, creşte de la meci la meci", a precizat Stoica.

Conform www.prosport.ro, la finalul meciului Mihai Stoica a părăsit arena ilfoveană escortat de forţele de ordine, după ce a fost la un pas de bătaie cu Dumitru Costică, antrenorul cu portarii al gazdelor. Managerul Stelei a fost despărţit de oficialul ilfovean, dar a continuat să râdă ironic şi să-şi instige "rivalul": "Te-ai remarcat , copile, te-ai remarcat". Incidentul a fost aplanat în cele din urmă de cei din jur, iar conducătorul stelist s-a urcat în autocarul echipei.

Formaţia Steaua a fost eliminată, miercuri, în optimile de finală ale Cupei României-Timişoreana, după ce a fost învinsă, în deplasare, de Concordia Chiajna, în urma executării loviturilor de departajare, scor 4-3. După 120 de minute de joc, scorul a fost egal, 0-0.

La loviturile de departajare, pentru Steaua au marcat Nikolici, Pîrvulescu şi Filip şi au ratat Chipciu şi Tănase, iar pentru Concordia au marcat S. Pană, Ispir, Belu şi Zuluf şi a ratat Damian Georgian.

În minutul 101, Tibi Bălan a primit cartonaşul galben pentru simulare, arbitrul Marian Balaci a consultat carneţelul cu cartonaşele şi i-a arătat stelistului cartonaşul roşu, însă apoi, la protestele oficialilor Stelei şi după ce s-a consultat cu arbitrul de rezervă Ionuţ Iugulescu a revenit asupra deciziei şi l-a reprimit pe Bălan pe teren.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici