Mikel Arteta încheie un nou contract cu Arsenal până în 2027

  • Mikel Arteta, managerul lui Arsenal, a convenit asupra unui nou contract de trei ani cu clubul, informează joi BBC Sport.
  • Contractul spaniolului urma să se încheie la sfârşitul sezonului, dar acum a fost prelungit până în 2027.
Urmărește
52 afișări
Imaginea articolului Mikel Arteta încheie un nou contract cu Arsenal până în 2027

Mikel Arteta încheie un nou contract cu Arsenal până în 2027

Tunarii l-au numit pe Arteta ca antrenor în decembrie 2019, acesta fiind atunci antrenor secund, sub conducerea lui Pep Guardiola, la Manchester City. El l-a înlocuit pe compatriotul său Unai Emery.

Arteta a condus Arsenal la victoria în finala Cupei FA la sfârşitul campaniei 2019-2020 pentru a obţine primul său trofeu major ca antrenor.

Clubul londonez a terminat pe locul al doilea în Premier League, după Manchester City, în ultimele două sezoane. Tehnicianul în vârstă de 42 de ani are ca obiectiv să conducă clubul spre primul său titlu în prima ligă din 2003-2004.

Fost mijlocaş, Arteta a jucat 150 de meciuri pentru tunari în cariera sa de jucător şi a fost şi căpitanul echipei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici