Napoli, la al patrulea meci fără victorie în Serie A

  • Napoli a ajuns la al patrulea meci fără victorie în Serie A, după 1-1 pe terenul lui Udinese.
  • ”A fost un an dezamăgitor, dar trebuie neapărat să încheiem acest campionat cu o notă bună", a arătat antrenorul Francesco Calzona.
47 afișări
Imaginea articolului Napoli, la al patrulea meci fără victorie în Serie A

Napoli, la al patrulea meci fără victorie în Serie A

Napoli, campioana de anul trecut din Serie A, a ajuns luni la patru meciuri fără victorie în campionat, după ce a remizat, 1-1, pe terenul lui Udinese, dar încă speră să încheie sezonul pe un loc care să-i asigure participarea în cupele europene.

"În mod clar am crezut că puteam face mai mult, dar din păcate nu a fost cazul", a declarat antrenorul Francesco Calzona. "Trebuie să întrebăm conducerea despre viitorul lui Napoli, este clar că avem calităţile necesare pentru a juca mai bine. A fost un an dezamăgitor, dar trebuie neapărat să încheiem acest campionat cu o notă bună", a arătat Calzona, potrivit Reuters.

Napoli se află pe locul opt, cu 51 de puncte după 35 de meciuri.

"Există încă posibilităţi de a ajunge în cupele europene”, a mai spus antrenorul lui Napoli.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici