Naţionala de minifotbal a României s-a calificat în semifinalele Campionatului European

  • Reprezentativa naţională de minifotbal a României, a învins joi seara echipa Bosniei şi Herţegovinei, în sferturile de finală ale Campionatului European de la Sarajevo.
  • Campioana mondială în exerciţiu s-a calificat în semifinală, învingând ţara gazdă cu scorul de 4-1.
291 afișări
Imaginea articolului Naţionala de minifotbal a României s-a calificat în semifinalele Campionatului European

Tricolorii sunt într-o formă debordantă la turneul final european, unde sunt neînvinşi până în acest moment. Ei au câştigat grupa preliminară şi au ajuns fără înfrângere pînă în sferturile de finală.

Jucătorii antrenaţi de Virgil Bejenaru nu au avut emoţii în faţa gazdelor, deschizând scorul în minutul 6, prin Viorel Şaim, din lovitură liberă.

Marius Balogh, eroul României din finala Campionatului Mondial şi golgeterul naţionalei, a transformat apoi o lovitură de la 7 metri, pentru 2-0.

Românii au dus scorul la 3-0, prin acelaşi Viorel Şaim, pentru ca mai apoi, gazdele turneului să sufere o eliminare de 5 minute, cel care şi-a adus echipa în inferioritate fiind Dedic.

În minutele suplimenatre de joc ale reprizei, Raul Dumitrovici a dus diferenţa la patru goluri, asigurând o repriză secundă la adăpostul unui avantaj confortabil.

Bara s-a opus unui 5-0 şi mai categoric al României, iar gazdele au reuşit golul de onoare prea târziu pentru a mai putea pune presiune.

Semifinala va fi o reeditare a finalei Campionatului Mondial din 2023, România urmând să întâlnească vineri seara, pentru un loc în actul final, reprezentativa Kazahstanului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici