Nicuşor Dan: Am dat ordin de începere pentru continuarea lucrărilor la patinoarul Flamaropol

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă, marţi dimineaţă, că a dat ordin de începere pentru continuarea lucrărilor la patinoarul Flamaropol: „Începem cu actualizarea proiectului, care va fi gata în maxim 4 luni, apoi vom relua efectiv lucrările, care au termen de execuţie 20 de luni”.

Urmărește
275 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan: Am dat ordin de începere pentru continuarea lucrărilor la patinoarul Flamaropol

Cum va arăta clădirea în stadiul final. Sursa foto: Facebook / Nicuşor Dan

„Am dat ordin de începere pentru continuarea lucrărilor la patinoarul Flamaropol. Începem cu actualizarea proiectului, care va fi gata în maxim 4 luni, apoi vom relua efectiv lucrările, care au termen de execuţie 20 de luni”, scrie pe Facebook Nicuşor Dan.

Complexul va avea 3.170 de locuri şi 119 locuri de parcare.

„Acesta este format din: o arenă sportivă şi un centru multifuncţional sportiv şi de agrement. Arena va avea toate facilităţile, patinoar artificial, sală de conferinţe, spaţii tehnice, de depozitare, vestiare, cabinete medicale. Centrul sportiv multifuncţional şi de agrement va fi format din: bazin de înot, sală de sport, spaţii pentru întreţinere şi recuperare fizică, pentru relaxare, sală de escaladă indoor şi outdoor, spaţii comerciale şi pentru alimentaţie publică. Stadiul lucrărilor executate înainte de rezilierea contractului cu vechiul antreprenor este de 26%”, încheie Dan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici