Novak Djokovic, testat pozitiv cu coronavirus

  • Liderul mondial, Novak Djokovic, a fost testat pozitiv cu coronavirus
  • Djokovic este al patrulea jucător care are Covid după turneul Adria Tour
  • Djokovic a anunţat într-un comunicat oficial rezultatul testului
3718 afișări
Imaginea articolului Novak Djokovic, testat pozitiv cu coronavirus

Novak Djokovic, testat pozitiv cu coronavirus

Novak Djokovic, numărul 1 mondial, are coronavirus. Sârbul a primit astăzi rezultatul testului pentru Covid după ce alţi 3 jucători care au fost prezenţi la Adria Tour au fost testaţi pozitiv.

Djokovic a primit nenumărate critici pentru că a organizat turneul Adria Tour în mijlocul pandemiei şi apoi după ce a refuzat să fie testat în primă fază, aşteptând să ajungă la Belgrad. Djokovic a emis un comunicat prin care a anunţat că rezultatul testului efectuat luni în Serbia a fost pozitiv.

"În momentul în care am ajuns la Belgrad am mers să fim testaţi. Rezultatul meu a fost pozitiv, la fel ca şi al Jelenei, în timp ce copiii au avut rezultat negativ" a anunţat Djokovic.

Liderul mondial a vorbit şi pentru prima dată despre decizia de a organiza turneul în contextul actual: "Tot ce am făcut în ultima lună a fost cu inima deschisă şi cele mai bune intenţii. Turneul avea menirea de a uni şi de a trimite un mesaj de solidaritate şi compasiune în regiune".

 

 

Novak Djokovic a mai anunţat că va rămâne în izolare timp de 14 zile, urmând să repete testul în următoarele 5 zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici