„Nu ne mai ascundem că suntem români” – mesajul unui „român adevărat”, publicat de Edward Iordănescu

  • Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României a publicat luni pe pagina sa de Facebook un mesaj al unui suporter.
  • El a reprodus un mesaj venit de la un prieten de al său, nenominalizat, pe care îl numeşte „un prieten, un român adevărat, un naţionalist convins!”.
363 afișări
Imaginea articolului „Nu ne mai ascundem că suntem români” – mesajul unui „român adevărat”, publicat de Edward Iordănescu

„Nu ne mai ascundem că suntem români” – mesajul unui „român adevărat”, publicat de Edward Iordănescu

Mesajul este unul de încurajare pentru fotbaliştii echipei naţionale, dar şi pentru suporterii României.

„Stau în hotel şi încep să fie din ce în ce mai mulţi români. O să îi simţiţi dacă staţi aici. Partea interesantă e că sunt foarte diverşi, e o Românie în miniatură.

Poate ne despart multe, dar ne apropie o idee de a fi demni, mândri de ceea ce suntem. Nu ne mai ascundem că suntem români, nu punem privirea în pământ când suntem întrebaţi de unde suntem. Ne uităm în ochii lor şi spunem din România.

Suntem demni. În teren aşa am văzut, oameni demni, curajoşi, mândri de cine sunt, de unde vin, de ce vor, de unde or să ajungă. Mândri că suntem în galben. Mândri să ne cântăm imnul şi să fluturăm steagul.

Voi, acolo, în teren, sunteţi NOI, acei NOI care nu suntem mai prejos ca nimeni, care călcăm apăsat şi luăm ceea ce este al nostru, fără ezitare, fără ruşine şi fără milă. E dreptul nostru, unul câştigat.

Aţi reuşit să faceţi asta, acolo, pe scena asta, să fiţi ceea ce merităm să fim, o naţie de oameni demni, talentaţi şi conştienţi de valoarea lor. Mulţumim pentru asta! Păşim mai departe! Hai România!”

România va juca miercuri seara, de la ora 19:00, la Frankfurt, partida din runda a treia a fazei grupelor împotriva Slovaciei, la Euro 2024.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici