O nouă performanţă pentru sportul românesc: Volei Alba Blaj s-a calificat în finala Challenge Cup

  • Volei Alba Blaj a învins miercuri, în deplasare, echipa maghiară MCM-Diamant Kaposvar, scor 3-1, în returul semifinalei Challenge Cup.
  • Româncele s-au calificat astfel în finala competiţiei.
187 afișări
Imaginea articolului O nouă performanţă pentru sportul românesc: Volei Alba Blaj s-a calificat în finala Challenge Cup

O nouă performanţă petru sportul românesc: Volei Alba Blaj s-a calificat în finala Challenge Cup

Echipa de volei feminin Volei Alba Blaj s-a calificat miercuri în finala Challenge Cup, după ce a dispus în dublă manşă de maghiarele de la MCM-Diamant Kaposvar.

Volei Alba Blaj a câştigat în tur cu 3-0, iar în retur s-a impus cu 3-1 (23-25, 25-18, 27-25, 25-21), într-un joc ce a durat o oră şi 42 de minute.

În finală Volei Alba Blaj va întâlni echipa turcă Sistem9 Yesilyurt Istanbul, care s-a calificat miercuri în dauna concitadinei THY Istanbul.

Echipa din Blaj, deţinătoare a titlului de campioană a României, ajunge pentru a treia oară în finala unei competiţii europeane, anterior fiind prezentă în 2018 în finala Ligii Campionilor şi în 2019 în finala Cupei CEV.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici