"Ori la bal, ori la spital". Ana-Maria Popescu, campioana olimpică la spadă, s-a operat la genunchi

  • Ana-Maria Popescu s-a operat la genunchi marţi, 26 mai
  • A câştigat medalia de aur cu echipa de spadă a României la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016
  • Ana-Maria s-a căsătorit în 2015 cu poloistul Pavel Popescu
222 afișări
Imaginea articolului "Ori la bal, ori la spital". Ana-Maria Popescu, campioana olimpică la spadă, s-a operat la genunchi

Sursa foto: profimedia

Ana-Maria Popescu nu a ieşit bine din izolarea la domiciliu, din cauza epidemiei de coronavirus, că a intrat într-alta. Spadasina, medaliată cu aurul olimpic la Rio de Janeiro, a ajuns pe patul de spital marţi, 26 mai.

Ana-Maria a fost operată cu succes la genunchiul drept, iar anunţul l-a făcut chiar ea, cu mult umor, pe pagina ei de Facebook. 

CARTON: Ana-Maria Popescu, spadasină, sursă: Facebook.com/AnaMariaBranzaOfficial

"Ori la bal, ori la spital şi cum balurile sunt suspendate pe durată nedeternimată, m-am mulţumit cu spitalul.

Uite aşa s-a mai destrămat un mit. Îmi şi imaginam cum o să mă laud eu, mândră din cale afără, că după 20 şi de ani de sport mi-am încheiat cariera fără să bifez vreo operaţie. Ntz, nu mi-a ieşit.

Genunchiul meu drept n-a mai vrut să colaboreze şi nu mi-a lăsat alternativă.

Iar perioadă mai bună nici nu puteam găsi... practic, după 3 luni de stat în casă, trec la următorul nivel... X săptămâni de stat în pat, performanţă pe toate planurile. Am zis!

Operaţia a decurs bine, am urmărit tot procesul pe monitor fiindcă eram tare curioasă de cum arată genunchiul meu "live"... şi am înţeles aproape nimic (zici că-i un acvariu, un fel de "Finding Nemo" doar că fără Nemo). Zâmbetul a rămas la purtător mulţumită oamenilor care au avut şi au în continuare grijă de mine. Iar de restul am dormit.

P.S. era cât pe ce să ratez compotul dat fiind faptul că vizitatorii/aparţinătorii nu au voie să viziteze pacienţii. Norocul meu cu doamnele astistente care m-au răsfăţat cu un borcan întreg de compot.

P.S.S cu zâmbet înainte, oameni buni".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici