Osaka, undă verde pentru a juca la Jocurile Olimpice de la Paris

Fostul număr unu mondial Naomi Osaka a primit undă verde pentru a concura pentru Japonia la Jocurile Olimpice de la Paris de luna viitoare, a anunţat joi asociaţia de tenis din această ţară.

Urmărește
98 afișări
Imaginea articolului Osaka, undă verde pentru a juca la Jocurile Olimpice de la Paris

Osaka, undă verde pentru a juca la Jocurile Olimpice de la Paris

Fostul finalist de la US Open, Kei Nishikori, a fost, de asemenea, autorizat să joace, a declarat Asociaţia japoneză de tenis.

Osaka, de patru ori câştigătoare de Grand Slam, a aprins flacăra olimpică la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Tokyo din 2021, amânate de Covid, unde a ajuns în turul al treilea.

De atunci a devenit mamă şi a revenit în tenis la sfârşitul anului trecut, după o pauză de maternitate de 15 luni.

Jucătoarea de 26 de ani se află în prezent pe locul 125 în lume.

Proba de simplu la Jocurile Olimpice este limitată la 64 de jucători, cu un maxim de patru de la fiecare naţiune.

Federaţia Internaţională de Tenis a autorizat-o să concureze la Paris, acordându-i un clasament special pentru jucătoarele care au fost ieşite din circuit, a precizat JTA.

Ea se califică, de asemenea, ca fostă câştigătoare de Grand Slam, a precizat JTA.

Osaka a declarat, după ce a jucat pentru Japonia în Cupa Billie Jean King de la Tokyo, în aprilie, că „i-ar plăcea să joace" la Paris.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici