PAKS nu reuşeşte să întorcă rezultatul din tur şi Corvinul Hunedoara e în turul doi al Europa League

După un 4-0 neverosimil, în urmă cu o săptămână, în Ungaria, Corvinul Hunedoara a reuşit joi să conserve avantajul din tur şi să obţină calificarea în turul doi al Europa League. Maghiarii au câştigat cu 2-0 partida jucată la Sibiu, insuficient pentru a anula avantajul hunedorenilor.

Urmărește
1136 afișări
Imaginea articolului PAKS nu reuşeşte să întorcă rezultatul din tur şi Corvinul Hunedoara e în turul doi al Europa League

PAKS nu reuşeşte să întorcă rezultatul din tur şi Corvinul Hunedoara e în turul doi al Europa League

Corvinul a deschis jocul cu o bară a lui Lupu, însă după ce plecase din poziţie de offside. Hunedorenii au jucat ofensiv şi şi-au creat ocazii la poarta adversă în primele 10 minute. Tot ei au dat emoţii şi la propria poartă, când Manolache a trimis un şut pe propria poartă, scos de Lefter de sub bară.

În minutul 28, Konyves a făcut şah-mat apărarea hunedoreană, însă golul reuşit de acesta a fost anulat pe motiv de offside, după intervenţia VAR.

După o jumătate de repriză anostă, în care gazdele au anihilat intenţiile ofensive ale vicecampioanei Ungariei, Lefter a ieşit în evidenţă cu două intervenţii de reflex, dublate de o respingere a unui fundaş, la o fază confuză în propriul careu, cu trei şuturi din interiorul careului mic.

La faza imediat următoare, Konyves a şutat din afara careului, mingea deviată cu spatele de un fundaş oprindu-se în poartă, pentru 0-1 (min. 73).

Maghiarii au mai marcat o dată, în minutul 89, prin Bode, care a înscris cu capul de la 6 metri pentru 0-2.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici