Paris 2024: India conduce România cu 2-0, la tenis de masă feminin

  • Echipa naţională de tenis de masă feminin a României este condusă la Jocurile Olimpice cu 2-0 de India, în competiţia pe echipe.
  • După ce româncele au pierdut primul meci, de dublu, Bernadette Szocs a fost învinsă şi în primul meci de simplu de Manika Batra.
Urmărește
511 afișări
Imaginea articolului Paris 2024: India conduce România cu 2-0, la tenis de masă feminin

Paris 2024: India conduce România cu 2-0, la tenis de masă feminin

Bernadette Szocs a început bine şi a condus cu 4-1, însă indianca a revenit, a egalat, după care a câştigat setul de debut cu 11-5.

Setul secund a fost echilibrat doar în prima sa parte, Szocs nereuşind să găsească antidotul în faţa jocului variat al indiencei. Batra a câştigat şi setul secund cu 11-7

După acelaşi tipar, indianca şi-a procurat 6 mingi de meci, la 10-4, în setul trei. Szocs a recuperat până la 10-7, când antrenorul italian al Indiei a cerut time-out, după care a a închis meciul cu 11-7.

Urmează meciul de simplu dintre Elizabeta Samara cu Sreeja Akula.

Se califică în sferturi echipa care câştigă trei meciuri din cinci posibile, ceea ce înseamnă că România are nevoie să câştige următoarele trei meciuri.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici