Paris 2024: Oleg Nuţă şi Ilie Sprîncean ratează calificarea în finala olimpică la canoe 500 metri

  • Românii Oleg Nuţă şi Ilie Sprîncean nu au reuşit joi să obţină calificarea în finala probei de canoe dublu pe distanţa de 500 metri la Jocurile Olimpice de la Paris.
  • Ei au terminat a doua semifinală pe locul 5 şi vor evolua tot joi, de la ora 14.20 în finala B.
Urmărește
476 afișări
Imaginea articolului Paris 2024: Oleg Nuţă şi Ilie Sprîncean ratează calificarea în finala olimpică la canoe 500 metri

Paris 2024: Oleg Nuţă şi Ilie Sprîncean ratează calificarea în finala olimpică la canoe 500 metri

Cu timpul 1:43.42, Oleg Nuţă şi Ilie Sprîncean s-au clasat pe ultima poziţie, singura care nu se califica în finală.

Cei doi au realizat un timp mult mai slab decât cei din serii şi în recalificări, când au trecut linia de sosire cu 1:40.00 şi 1:40.84.

La jumătatea cursei, românii au fost pe locul patru iar cu 100 de meri înainte de final părea că şi-au securizat acest loc, dar echipajul ceh a forţat pe final şi a întrecut ambarcaţiunea română.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici