Paris 2024: Răzvan Arnăut s-a calificat în sferturi la lupte greco romane. Alexuc Ciurariu, eliminat

  • Luptărorul român de greco romane Răzvan Arnăut s-a calificat în sferturile de finală ale categoriei 60 kg masculin, la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.
  • Românul l-a învins în optimi pe turcul Enes Basar.
  • Celălalt român, Alin Alexuc Ciurariu a fost eliminat din primul tur la categoria 130 kg.
Urmărește
168 afișări
Imaginea articolului Paris 2024: Răzvan Arnăut s-a calificat în sferturi la lupte greco romane. Alexuc Ciurariu, eliminat

Sursa foto: Facebook/Federaţia Română de Lupte

Răzvan Arnăut a condus autoritar pe întreaga durată a meciului. După prima repriză, el avea deja 3-0. A mai primit un punct, pentru noncombativitatea adversarului, în repriza a doua.

La ultima acţiune, turcul a încercat un procedeu spectaculos, pentru care a primit doar două puncte, în urma unei contestaţii a echipei tehnice turce.

S-a încheiat cu victoria românului cu 4-2, acesta urmând să întâlnească tot luni, în sferturile de finală pe Zholaman Sharshenbekov, din Kyrgyzstan.

Tot luni, luptătorul român de greco romane Alin Alexuc Ciurariu a pierdut meciul din primul tur al categoriei 130 kg, la Jocurile Olimpice de la Paris. Românul a fost învins cu 3-1 de Alimkhan Syzdykov, din Kazakhstan, în urma unei penalizări primite pentru o tragere de echipament.

În prima repriză Syzdykov a condus cu 1-0, după ce românul a fost trimis la sol pentru noncombativitate, de unde adversarul său nu a mai reuşit să puncteze.

Alexuc Ciurariu a egalat în repriza secundă, tot după o trimitere la sol a adversarului său, însă nici el nu a reuşit să profite de avantaj.

La jumătatea reprizei secunde, echipa kazahului a apelat la o contestaţie, în urma unui angajament al celor doi luptători, în timpul căruia, românul l-a tras de echipament.

În urma contestaţiei, Syzdykov a primit două puncte. Românul nu a mai reuşit să puncteze în ultimul minut al luptei fiind astfel eliminat din competiţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici