Paris 2024 - Rebecca Diaconescu a terminat semifinala probei de 200 m liber pe locul 8

Înotătoarea română Rebecca Aimee Diaconescu şi-a încheiat duminică evoluţia la Jocurile Olimpice de vară de la Paris după ce a terminat pe locul opt cursa din semifinala probei de 200 m liber feminin.

Urmărește
889 afișări
Imaginea articolului Paris 2024 - Rebecca Diaconescu a terminat semifinala probei de 200 m liber pe locul 8

Paris 2024 - Rebecca Diaconescu a terminat semifinala probei de 200 m liber pe locul 8

Diaconescu a evoluat în prima semifinală, pe care a încheiat-o pe ultimul loc, cu timpul de un minut, 59 de secunde şi 58 de sutimi, cu 4,34 secunde mai mult decât câştigătoarea primei semifinale, americana Claire Weinstein.

Românca stabilită în Las Vegas s-a calificat de pe locul 16 în semifinală.

Tot la 200 m liber, în cursa masculină, David Popovici a obţinut duminică seara calificarea în finala de luni cu cel mai bun timp al semifinalelor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici