"Pisica" Bogdan Lobonţ s-a mutat în munţi: "Această perioadă mi-a adus aminte de copilăria pe care am trăit-o la bunici"

  • În timpul pandemiei, Bogdan Lobonţ a stat într-o cabană, lângă Cluj
  • Fostul portar al ehipei naţionale este acum antrenor
  • Până acum Lobonţ a antrenat-o doar pe U Cluj
579 afișări
Imaginea articolului "Pisica" Bogdan Lobonţ s-a mutat în munţi: "Această perioadă mi-a adus aminte de copilăria pe care am trăit-o la bunici"

Mediafax FOTO

Fără îndoială, "Pisica" Bogdan Lobonţ şi-a câştigat un important loc în istoria fotbalului românesc şi are multe de spus şi în noua sa postură, de antrenor. Bogdan Lobonţ a povestit în cadrul unui interviu acordat lui Narcis Răducan cum a trecut peste perioada de izolare provocată de pandemia de coronavirus.

 
"Am depăşit-o cu bine. Am plecat la o cabana în munte, pe langă Cluj, aproape de Beliş. Am avut parte de două luni minunate în mijlocul naturii, în pădure, de momente liniştite, de aer curat alături de familie. Am profitat de bunătăţile pe care le-am găsit, de laptele de vacă gata muls, de ouă proaspete, brânză, smântână, cozonaci de casă. Această perioadă mi-a adus aminte de copilaria pe care am trăit-o la bunici", a spus Bogdan Lobonţ. 
 
Interviul complet îl poţi citi pe narcisraducan.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici