Poliţia a arestat un alpinist care a încercat să escaladeze Turnul Eiffel în ultima zi a Jocurilor

Un alpinist a escaladat faţa nordică a Turnului Eiffel din Paris duminică, în ultima zi a Jocurilor Olimpice, înainte de a fi interceptat de poliţie la jumătatea ascensiunii, conform unui anunţ oficial citat de Reuters.

Urmărește
86 afișări
Imaginea articolului Poliţia a arestat un alpinist care a încercat să escaladeze Turnul Eiffel în ultima zi a Jocurilor

Poliţia a arestat un alpinist care a încercat să escaladeze Turnul Eiffel în ultima zi a Jocurilor

„La ora 14.45, un individ a fost văzut escaladând Turnul Eiffel. Poliţia a intervenit imediat şi a arestat individul", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Videoclipurile postate pe reţelele de socializare îl arătau pe alpinistul cu pieptul gol ocolind inelele olimpice în timp ce urca fără frânghii. Într-una dintre ele, alpinistul zâmbitor poate fi auzit spunând trecătorilor „al naibii de cald, nu-i aşa?" în timp ce e escortat de poliţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici