Primele trei clasate în Liga Campionilor vor participa la Bucharest Trophy la handbal feminin

Câştigătoarea Ligii Campionilor la handbal feminin în 2015, Buducnost Podgorica, la care joacă şi Cristina Neagu, finalista competiţiei, Larvik HK, dar şi ocupanta locului trei, Vardar HK, se numără printre participantele la Bucharest Trophy, din luna august, turneu organizat de CSM Bucureşti.

Urmărește
226 afișări
Imaginea articolului Primele trei clasate în Liga Campionilor vor participa la Bucharest Trophy la handbal feminin

Primele trei clasate în Liga Campionilor vor participa la Bucharest Trophy la handbal feminin (Imagine: Attila Kisbenedek/Mediafax Foto)

Potrivit anunţului de luni al formaţiei organizatoare, cele şase echipe participante la Bucharest Trophy sunt câştigătoarea Ligii Campionilor, Buducnost Podgorica, la care joacă şi Cristina Neagu, finalista competiţiei, Larvik HK, dar şi ocupanta locului trei, Vardar HK, alături de gazda CSM Bucureşti, Corona Braşov şi Rostov Don.

Bucharest Trophy, aflat la a doua ediţie, va avea loc între 20-23 august, în Capitală.

În 2014, la prima ediţie a Bucharest Trophy, finala s-a disputat între campioana Muntenegrului, Buducnost Podgorica, şi CSM Bucureşti, trofeul revenind echipei din Capitală, cu scorul de 24-20 (12-12).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici