Primul fotbalist din Liga 1 care este confirmat pozitiv cu noul coronavirus: "Am stat numai în casă, nu ştiu de unde am luat"

  • Jonathan Rodriguez joacă din 2017 la FC Botoşani
  • Argentinianul a anunţat că a fost testat pozitiv cu coronavirus
  • Jucătorul de 30 de ani spune că nu a intrat în contact cu nimeni, fiind în carantină
883 afișări
Imaginea articolului Primul fotbalist din Liga 1 care este confirmat pozitiv cu noul coronavirus: "Am stat numai în casă, nu ştiu de unde am luat"

Primul fotbalist din Liga 1 care e testat pozitiv cu coronavirus: "Am stat numai în casă, nu ştiu de unde am luat"

Căpitanul celor de la FC Botoşani, Jonathan Rodriguez, a fost testat pozitiv cu coronavirus. Argentinianul de 30 de ani a anunţat că al 3-lea test al său a fost pozitiv şi că este asimptomatic.
 
"Mă simt bine. Nu am nici un simptom. Eu eram în carantină după ce am venit din Argentina. Sper să treacă cât mai repede această problemă şi să revin să joc. Eu am venit pe 15 iunie în România, am făcut două teste şi am ieşit negativ.
 
Am stat izolat în casă şi duminică, la al treilea test, am fost pozitiv. Am venit şi am stat impreună cu (Bautista) Cascini, colegul meu de la echipă şi el e negativ, iar eu pozitiv. Nu am fost în contact cu nimeni de la echipă, pentru că de când am venit în România, am fost în izolare acasă" a declarat Jonathan Rodriguez pentru Ziare.com

Iftime: "Dacă am fi testaţi toţi, jumătate din ţară ar fi asimptomatică"

Patronul celor de la FC Botoşani, Valeriu Iftime, a vorbit pentru Mediafax.ro despre situaţie, el considerând că testul a fost un fals pozitiv.
 
"El a venit din Argentina acum mai bine de o săptămână, a stat în izolare. A făcut primul test, negativ. Al doilea test a fost neconcludent. Înţeleg că aseară a făcut un test şi a ieşit pozitiv. Era în izolare şi a fost dus la spital. Eu cred că e fals pozitiv 100%, la fel ca la toţi cei care au fost pozitivi la noi, cei trei. Primul a fost doctorul depistat pozitiv, la primul test a fost neconcludent, după aceea a fost depistat pozitiv, după 3 zile de spital a fost externat cu 2 teste negative.
 
La fel cazul persoanei de la marketing, a fost testat pozitiv, a fost la spital şi apoi eliberat cu teste negative. Habar n-am ce să vă spun, dacă pot eu controla sistemul acesta. Părerea mea este că dacă testăm pe toată lumea în ţara asta, jumătate suntem pozitivi. Eu am vorbit cu preşedintele clubului după ce al doilea test a fost neconcludent. Băiatul n-are niciun fel de probleme, e sănătos tun. Nu simte nimic. Mai ales că el a venit din Argentina unde s-a păzit pentru că soţia lui este gravidă şi trebuia să nască. Eu cred că dacă a contactat ceva a fost pe drumul acela din Argentina în România, 2 zile şi jumătate a fost prin aeroporturi" a spus Valeriu Iftime pentru Mediafax. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici