Prinţesa de Wales va asista la finala masculină de simplu de la Wimbledon

Prinţesa de Wales va participa duminică la finala masculină de la Wimbledon, a confirmat Palatul Kensington, scrie Sky News.

Urmărește
1517 afișări
Imaginea articolului Prinţesa de Wales va asista la finala masculină de simplu de la Wimbledon

Prinţesa de Wales va asista la finala masculină de simplu de la Wimbledon

Aceasta va fi a doua apariţie publică a lui Kate de când a fost anunţat diagnosticul de cancer, la începutul acestui an. Prinţesa a participat luna trecută la Trooping the Colour.

Kate patronează All-England Lawn Tennis and Croquet Club din 2016.

Prinţesa a împărtăşit în martie că a primit chimioterapie preventivă pentru o formă nedeclarată de cancer.

Înaintea primei sale apariţii publice de luna trecută, ea a spus că speră „să se alăture câtorva angajamente publice în timpul verii”.

Finala masculină de la Winbledon, între Novak Djokovic şi Carlos Alcaraz, este programată duminică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici