VIDEO  Protest inedit la un meci de fotbal din Norvegia: fanii au aruncat prăjituri din peşte pe teren

În Norvegia, meciul de fotbal dintre Rosenborg şi Lillestrom a fost suspendat ieri, după ce suporterii şi-au arătat dezamăgirea faţă de sistemul VAR aruncând cu fishcake în suprafaţa de joc.

Urmărește
259 afișări
Imaginea articolului Protest inedit la un meci de fotbal din Norvegia: fanii au aruncat prăjituri din peşte pe teren

Partida Rosenborg-Lillestrom a fost oprită la scorul de 0-0 de arbitru, în minutul 30, după ce suporterii şi-au exprimat puternic nemulţumirea faţă de VAR.

Protestele au început încă din startul jocului şi, după un bombardament de două minute cu prăjituri din peşte, arbitrul a oprit meciul şi i-a trimis pe jucători la vestiarele stadionului „Lerkendal” din Trondheim.

Meciul s-a reluat, dar protestele s-au intensificat, cu mingi de tenis şi fumigene aruncate pe teren. Arbitrul a oprit definitiv meciul după o jumătate de oră, la acelaşi scor: 0-0.

VAR a stârnit controverse în Eliteserien, prima divizie norvegiană. Grupări de suporteri ai mai multor echipe susţin că timpul necesar arbitrilor pentru a lua decizii cu ajutorul sistemului distrug meciurile.

Sistemul VAR a fost criticat şi în alte ligi din nordul Europei. În aprilie, Suedia a decis să nu implementeze VAR din cauza opoziţiei tuturor cluburilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici