Pugilistele române şi-au asigurat două medalii la europenele de la Belgrad

  • Lăcrămioara Perijoc şi Claudia Nechita, pugilistele române prezente la Campionatul European de Box de la Belgrad, au obţinut marţi calificarea în semifinalele competiţiei.
  • Performanţa le asigură cel puţin medaliile de bronz.
  • România e prezentă la europene cu 11 sportivi.
66 afișări
Imaginea articolului Pugilistele române şi-au asigurat două medalii la europenele de la Belgrad

Pugilistele române şi-au asigurat două medalii la europenele de la Belgrad

Lăcrimioara Perijoc a trecut în sferturile de finală de italianca Olena Savchuk cu o victorie la puncte (5-0), în cadrul categoriei 54 kg. În semifinală ea se se va confrunta joi cu irlandeza Fay Niamh. Perijoc are deja asigurat un loc la Paris 2024.

Claudia Nechita a învins-o în sferturile de finală pe franceza Sthelyne Grosy, tot cu 5-0, în cadrul categoriei 57 kg. E o va înfrunta joi în semifinale pe bulgăroaica Svetlana Kamenova Staneva.

Mihaela Bădescu a pierdut meciul din sferturile de finală ale categorie 50 kg, cu sportiva armeană Anus Grigorian.

La categoria 63 de kg, Alina Alexandra Creţu a fost învinsă de bulgăroaica Aslahan Sezgin Mehmedova, tot în sferturi.

Loredana Andreea Marin a fost de asemenea învinsă în sfertul de finală al categoriei 66 kg, de sportiva turcă Buşenaz Surmeneli.

A părăsit competiţia şi Crinuţa Andra Nicoleta Sebe, care nu a mai evoluat în meciul din sferturile categorie 70 kg.

România este prezentă la competiţie cu o delegaţie alcătuită din 11 sportivi, cinci la masculin şi şase la feminin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici