Răzvan Lucescu, la un punct distanţă de câştigarea campionatului în Grecia

  • PAOK a învins miercuri seara pe Panathinaikos, scor 4-1 (1-0), în penultima etapă a campionatului de fotbal din Grecia.
  • Elevii lui Răzvan Lucescu au două puncte avans în clasament în faţa lui AEK, care a pierdut ultimul meci, în deplasare, cu Olympiakos.
Urmărește
441 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu, la un punct distanţă de câştigarea campionatului în Grecia

Răzvan Lucescu, la un punct distanţă de câştigarea campionatului în Grecia

PAOK a intrat la vestiare cu un avantaj de un gol, după reuşita brazilianul Taison din minutul min 37.
Gazdele au dublat avantajul din penalty, transformat în minutul 72 de Zivkovic.

Jeremejeff a redus din diferenţă (2-1, min. 78), însă sârbul Andrija Zivkovic a adus linişte pe final, întâi cu o pasă de gol pentru Vierinha (3-1, min. 89) şi apoi cu un gol în al doilea minut suplimentar de joc.

PAOK poate aduce trofeul de campioană în vitrina clubului şi cu un singur punct obţinut în ultima etapă. Echipa condusă de Răzvan Lucescu va juca la Aris, ocupanta locului 5, iar AEK joacă acasă cu Lamia, ultima clasată în play-off, toate meciurile ultimei etape din Superliga Greciei urmând a se disputa duminică, 19 mai.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici