Real Madrid şi Juventus au fost eliminate din Champions League

  • Real Madrid a pierdut şi returul cu Manchester City, scor 1-2
  • Lyon a produs surpriza din optimile competiţiei şi a scos-o pe Juventus
  • Ronaldo a dat două goluri, dar se întoarce în vacanţă
2622 afișări
Imaginea articolului Real Madrid şi Juventus au fost eliminate din Champions League

Sursa foto: profimedia

Real Madrid şi Juventus s-au oprit în optimile de finală din Champions League. Realul a pierdut şi returul din Anglia, cu Manchester City, cu 1-2.  Varane a greşit în faţa lui Sterling, la primul gol al echipei lui Guardiola. La pauză, scorul a fost 1-1, după ce Benzema a trimis mingea în poartă. Varane a gafat şi în partea a doua, la golul lui Gabriel Jesus, iar City îşi continuă cursa pentru marele trofeu.

În celălalt meci al serii, Olympique Lyon a produs marea surpriză pe terenul lui Juventus. După victoria la limită din tur, francezii au fost cei care au deschis scorul şi la Torino, dintr-un penalty, transformat de Depay. Ronaldo a egalat până la pauză, tot din penalty. Portughezul a dat şi golul de 2-1, în minutul 60. Juventus n-a mai găsit şi golul calificării. Lyon merge mai departe, graţie golului dat în deplasare. În turneul Final 8 de la Lisabona, francezii o vor avea ca adversară pe Manchester City.

Astăzi, se joacă ultimele două meciuri din optimile Champions League: Barcelona - Napoli (în tur, 1-1) şi Bayern Munchen - Chelsea (în tur, 3-0).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici