Record stabilit de baschetbalista americană de origine română Sabrina Ionescu

  • Sabrina Ionescu a devenit prima jucătoare din NCAA cu 2000 de puncte marcate, 1000 de recuperări şi 1000 de pase decisive.
  • Jucătoarea în vârstă de 22 de ani are origine română, familia sa stabilindu-se în Statele Unite ale Americii după revoluţia din 1989.
  • Ionescu a ţinut un discurs emoţionant în memoria lui Kobe Bryant pe arena Staples Center.
1141 afișări
Imaginea articolului Record stabilit de baschetbalista americană de origine română Sabrina Ionescu

sursa FOTO: Profimedia

Baschetbalista americană de origine română Sabrina Ionescu, în vârstă de 22 de ani, a devenit prima jucătoare din NCAA cu 2.000 de puncte marcate, 1.000 de recuperări şi 1.000 de pase decisive. 

Sabrina Ionescu a ţinut un discurs emoţionant în memoria lui Kobe Bryant pe arena Staples Center, în faţa a zeci de mii de oameni, luni dimineaţă, când a luaat parte la un eveniment de comemorare a lui Kobe Bryant.

În cadrul evenimentului, Ionescu a dezvăluit că încă îi trimite mesaje mentorului său Kobe Bryant, care şi-a pierdut viaţa într-un teribil accident de elicopter.

„În ultimul mesaj pe care i l-am trimis, i-am scris: <<Îmi lipseşti. Odihneşte-te în pace, prieten drag>>. Mesajele se trimit, dar nu primesc niciun răspuns. Încă se simte că este la celălalt capăt, că data viitoare când mă uit la telefon, voi găsi un răspuns. Câteodată, încă aştept un mesaj”, a povestit Ionescu.

Luni seară, Ionescu a devenit prima jucătoare din NCAA care a marcat 2.000 de puncte, a avut 1.000 de recuperări şi a oferit 1.000 de pase decisive.

Printre personalităţile care au asistat la meciul dintre Oregon Ducks, echipa la care evoluează Ionescu, şi Stanford Cardinal, s-au numărat jucătorul de fotbal american Russell Wilson şi soţia sa, cântăreaţa Ciara, dar şi starul NBA Steph Curry şi soţia sa Ayesha.

Partida dintre Oregon Ducks şi Stanford Cardinal s-a încheiat cu scorul de 74-66.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici