România a ajuns la Köln susţinută de suporteri pe tot parcursul drumului

  • Tricolorii au părăsit Würzburg, fiind încurajaţi la plecare de întreg personalul hotelului.
  • La poarta hotelului se afla şi un grup de români.
  • La sosirea în gară, tricolorii au avut parte de o nouă surpriză plăcută: câţiva suporteri români i-au întâmpinat cu urale.
233 afișări
Imaginea articolului România a ajuns la Köln susţinută de suporteri pe tot parcursul drumului

România a ajuns la Köln susţinută de suporteri pe tot parcursul drumului. Sursa foto: frf.ro

Drumul cu trenul spre Köln a durat aproximativ două ore, timp în care jucătorii s-au relaxat uitându-se la filme, citind sau jucându-se Uno. Trenul a atins o viteză impresionantă de 280 km/h, oferindu-le astfel jucătorilor o experienţă confortabilă şi rapidă, anunţă frf.ro.

Ajunşi în Gara din Köln, echipa naţională a continuat călătoria cu autocarul, un drum de aproximativ 10 minute până la hotel. Odată ajunşi, tricolorii au luat prânzul şi s-au odihnit pentru a se pregăti corespunzător pentru antrenamentul oficial programat în această seară, la ora 19:30, ora României, pe arena din Köln.

Suporterii români, prezenţi în număr mare în oraşul din vestul Germaniei, sunt aşteptaţi să creeze o atmosferă incendiară şi la meciul programat sâmbătă, de la ora 22:00, ora României.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici