România este vicecampioană mondială la dans sportiv

Perechea tricoloră Sabin Alexandru Marian şi Dediu Alessandra Maria a urcat pe cea de-a doua treaptă a podiumului la Campionatul Mondial de 10 Dansuri Juniori II, desfăşurat la Kosice, Slovacia.

Urmărește
258 afișări
Imaginea articolului România este vicecampioană mondială la dans sportiv

Sursa foto: Facebook / Federaţia Română de Dans Sportiv

10 Dansuri este proba cea mai solicitantă din dansul sportiv, impunând o stăpânire perfectă a tehnicii şi o adaptabilitate remarcabilă la ritmuri şi stiluri diferite. Este o adevărată provocare pentru orice dansator, pentru că reprezintă sinteza a 10 stiluri diferite: vals lent, tango, vals vienez, slow fox, quick step, samba, rumba, cha cha, passo doble şi Jive.

Această performanţă remarcabilă vine după o serie de succese internaţionale, cel mai recent fiind locul 6 la Campionatul Mondial de Dansuri Standard Juniori II, desfăşurat la Timişoara, transmite Agenţia Naţională pentru Sport.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici